Hyosung Summer Deal

Hyosung Summer Deal

Hyosung Summer Deal – promotie met klantvoordeel van maar liefst €500,- verlengd in tijden van alleen maar stijgende prijzen

De Aguila GV Bobbers van Hyosung zijn de ideale motorfietsen voor velen.

De geringe zadelhoogte (van 710mm) en het lage gewicht maken het perfecte (her)opstappers.

Daarnaast vind je geen andere chopper, bobber of cruiser die je kan besturen met een A1 of A2 specifiek rijbewijs, of zelfs met een autorijbewijs (voor 2011). 

 

Laat je verbazen door zijn fijne manier van rijden. Het stalen, semi-dubbel wiegframe in combinatie met de robuuste banden (120/80-16 voor en 150/80-15 achter) geven je niet alleen het gevoel om over de Route 66 te cruisen maar ook het heuvellandschap van de Ardennen te ontdekken.

Om dit vakantiegevoel kracht bij te zetten introduceerde Hyosung de tijdelijke Summer Deals*, met een klantvoordeel van maar liefst € 500,- op beide modellen.

Ondanks dat de zomer ten einde is en we in een wereld leven waarin vele prijzen alleen maar stijgen, weet Hyosung toch deze promotie te verlengen. De ‘Summer Deal’ prijzen blijven tot nader bericht of zolang de voorraad strekt van kracht.

Kijk snel op de website voor een dealer in de buurt en profiteer nu nog van dit voordeel!

De 124,7cc V-Twin Bobber (10,2 kW) is specifiek geschikt voor het A1 rijbewijs. De Aguila GV 125 S Bobber is leverbaar in 3 verschillende kleuren (Copper, Matt Black en Shiny Black) en is nú verkrijgbaar voor slechts € 4.499,-.

De Aquila GV 300 S Bobber (22 kW) is leverbaar in de kleur Matt Black en is nú verkrijgbaar voor slechts € 5.499,-.

De Hyosung Bobber leent zich tevens perfect om te customizen. Er is dan ook een groot scala aan accessoires leverbaar, voor beide modellen.